Telefon: 00 40 745 267 467
13
Nov

ALEXANDRA & DRAGOȘ

2011 - RAMNICU VALCEA, RO

” Cat de complicat este sa faci din fiecare zi, un moment frumos, din fiecare cuvant construit si rostit cu inima, un sentiment placut, iar din fiecare bucurie oferita celuilalt, amintiri frumoase de neuitat ?” Raspunsul va fi intotdeauna simplu : fiinta pe care o iubesti ca pe tine insuti !”

„Când suntem îndrăgostiți de o persoană trăim adevărata dimensiune a ceea ce poate iubirea, căci dragostea are în ea un fel de lumină, dar și un fel de nebunie. Îndrăgostitul strălucește, iartă, cântă, înțelege totul, se trezește bun fără să facă vreun efort: iubirea care-i hrănește sufletul iubește lumea, pur și simplu, și vede frumos chiar și urâtul. Iubirea poate lua în brațe copacii și poate vedea că și pietrele strălucesc. La această nebunie a iubirii visăm cu toții, dar așteptăm ca alții să ne iubească și, poate, această așteptare are în ea un firesc, poate-i chiar amprenta primelor clipe de viață, când – abia veniți pe lume, șocați de preocuparea banală a celor ce ne întâmpină, de neștiința lor, de ignoranța lor – strigăm prin plânsul nostru  cel dintâi:  iubiți-mă, vă rog !”

” Amintirea celei mai scurte fericiri , rămâne in suflet pentru totdeauna, până la moarte. Fericirea durează  atât cât omul știe s-o prețuiască cum se cuvine „.   „Te iubesc cum iubesc cerul/Sprijinit pe frunțile noastre /Ca un cântec uriaș /Ce ne unește visurile /Mă întreb de-i cu putință/Ca tu să mă iubești ? O ! Tu cel cu ochii/Atât de limpezi și de frumoși.”

O poveste frumoasă de dragoste s-a infiripat între doi colegi de liceu , DRAGOS & ALEXANDRA, care si-a gasit continuarea si  in anii de studentie care au urmat, iar aceasta relatie speciala intre cei doi tineri s-a materializat  prin unirea destinelor in aceasta zi minunata a nuntii lor.
Absolut toate momentele acestui eveniment au fost pregatite cu  multa minutiozitate, acordandu-se  maxima atentie tuturor detaliilor.
Parintii lui Dragos , profesori foarte apreciati la un colegiu cu traditie , din orasul Rm.Vâlcea, s-au implicat foarte mult in pregatirea tuturor etapelor premergatoare acestui eveniment, iar rezultatele au fost extrem de vizile in reusita acesti nunti superbe.

Sin felul acesta , fotograful consacrat de nunta , datorită viziunii sale asupra acestui eveniment unic in viata fiecarei familii fericite,va pune  in evidenta doar acele minunate clipe de pe parcursul desfasurarii nuntii , impletind in mod creator , momentele de o frumusete aparte,  cu peisajele sublime din timpul sedintei foto , in mijlocul naturii, din imprejurimile orasului Rm.Valcea

P.S. Un fotograf profesionist de nunta trebuie sa exceleze in domeniul fotocompozitei  si artei fotografice  , daca doreste sa confere un plus de sensibilitate imaginilor foto  , de la  acest eveniment unic in viata celor doi tineri , uniti pe vesnicie , printr-o declaratie de dragoste  fara cuvinte , exprimata doar prin gesturi delicate surprinse in imagini care spun mai mult de 1000 de cuvinte.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.