Telefon: 00 40 745 267 467
08
Sep

GEORGIANA & CLAUDIU

2012 - RAMNICU VALCEA, RO

„Dragostea nu este decât o taină  pe care o poartă îndrăgostiții și o ascund în umbră , de frica luminii. ”  „Acum uniți -vă mâinile, si prin mâinile voastre, inimile.” ( William Shakespeare )  Doi tineri sensibili care au hotarat sa-si uneasca destinele intr-o zi superba de septembrie, in care momentele pline de bucurie apar intr-o succesiune de clipe scurte ca intr-o explozie de foc de artificii, pe care un fotograf de nuntă trebuie sa le surprindă intr-un mod cat mai artistic, imagini care trebuie sa transmită emotii, celor privesc cu nostalgie, acele albume cu fotografii de la un eveniment unic in viata fiecărui cuplu. „Trebuie să crezi in căsătorie precum în nemurirea sufletului.”( Honore de Balzac) . Doi tineri sensibili care au hotarat sa-si uneasca destinele intr-o zi superba de septembrie, in care
CLAUDIU, medic rezident, cu un un suflet nobil ,si-a gasit aleasa inimii lui, GEORGIANA, o fiinta delicata, plina de gingasie, si extrem de sensibila la momentele frumoase care produc emotii  deosebite intr-o zi foarte speciala.
Nunta a debutat  cu multe momente inedite, cu vizita traditionala la nasi,rude apropiate, unde s-a desfasurat cel mai frumos moment cu punerea unei flori cu o semnificatie aparte, la reverul de la haina mirelui ,de catre nasa ,sora mamei.Voalul miresei pus de catre nasa tinerilor indragostiti ,a fost un alt capitol emotionant , desfasurat acasa la parintii miresei ,un moment emotionant care s-a lasat cu o lacrima in coltul ochilor. Foarte multi colegi,prieteni si verisorii din parte tinerilor au creat o atmosferă incediară la restaurantul ORIZONT din stațiunea Călimănești ,unde fotografiile de nuntă au surprins cele mai  frumoase amintiri pentru albumul digital de nuntă ,care va crea multă nostalgie ,peste ani si ani ,pe măsură ce vor trece , precum clipele …

P.S. Si in felul acesta ,fotograful profesionist de nunta  ,va ramane peste curgerea timpului, doar prin spectacolul oferit de imaginile create special , pentru a transmite emotii pozitive asupra participantilor la acel eveniment unic in viata celor doua destine impletite pentru a deveni unul singur.  A fost doar vointa DOMNULUI. Este mana fotografului ,dar inspiratia vine ,in totalitate ,de la MARELE CREATOR.

Pentru mine,fiecare nunta ,cu sedinta foto realizata in natură ,reprezinta un adevarat examen ,care trebuie adjudecat cu nota maxima ,chiar daca trebuie depuse sacrificii mari ,legate de resursele de timp alocate pentru sedinta foto ” trash the dress „.

„AMINTIREA  celei mai scurte fericiri, ramane in suflet pentru totdeauna, pana la moarte, poate si dincolo.”

„FERICIREA dureaza atat cat omul stie s-o pretuiasca cum se cuvine !”

„PUTEREA pe care o au  asupra noastra, cei pe care îi iubim, este mai mare decat aceea pe care o avem noi insine, asupra lor ! ”

Cat de complicat este sa faci din fiecare zi, un moment frumos, din fiecare cuvant construit si rostit cu inima, un sentiment placut, iar din fiecare bucurie oferita celuilalt, amintiri frumoase de neuitat ?

”Tu, femeie, întoarce-te la sufletul tau, acolo unde este comoara ta! Femeie frumoasă, completă, perfectă, amintește-ți!

A venit momentul să-ți amintești cine ești! Să lași femeia minunată din tine să se manifeste. Să lași delicatețea, eleganța, frumusețea, distincția, rafinamentul, lumina, bucuria să învăluie lumea. Să fii iubire!

Să dai voie bărbatului să te iubească, să te protejeze, să te onoreze!
Tu, femeie, uită de competiție și trăiește! Uită de mâine și trăiește acum! Uită de frică și iubește din toată inima!

Uită că trebuie să fii într-un fel anume și fii tu! Tu, femeie, meriți toate astea! Primește!

Primește, lasă-te iubită, cucerită, ocrotită!

Pune-ți puterea în creativitate, fii minune și lumină și măreție.

Amintește-ți să fii miracolul din viața lui și a oamenilor pe care-i întâlnești.

Mângâie, naște, iubește, dăruiește, plângi, râzi, dansează, îndrăgostește-te, zâmbește, joacă-te, alintă-te, îndrăznește,deschide-te, primește, trăiește cu pasiune!
Tu, femeie, meriți mai mult decât îți dai voie să primești!”

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.