Telefon: 00 40 745 267 467
17
Aug

ADINA & LIVIU

2010 - Ramnicu Valcea, RO
” E periculos  să iubești ! Iubirea e ca un drog . La început ai senzația de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi vrei mai mult, te gândești la persoana iubită vreme de două minute și uiți de ea  vreme de trei ore. În scurt timp însă te obișnuiești cu acea persoană și începi să devii dependent de ea. Acum ,te gândești la ea vreme de trei ore și o uiți  numai două minute. Dacă ea nu e lângă tine  în acel moment ai  o senzație cumplită și ești dispus să faci orice pentru dragoste. ” (Paulo Coelho)  O nunta de vis, cu un mire foarte special, cu certe calitati actoricesti, cu o prestatie deosebita pe  scena teatrului romanesc, si o domnisoara profesoara de limba engleza, extrem de gingasa, sensibila la tot ce tot ce este frumos, si a carei prezenta la orele de limba engleza, este motiv de bucurie si fericire pentru elevii dansei…
ADINA si LIVIU, doi tineri care au fost admirati de toti invitatii participanti la  acest eveniment, o nunta  de vis, presarata cu foarte multe momente haioase, dar si cu multe momente pline de romantism, cum dealtfel ar trebui sa fie acest eveniment unic in viata fiecarui cuplu.
De remarcat multitudinea de prieteni si colegi,unii de scoala, altii de la teatru, toti pusi pe sotii, si extrem de animati de muzica prestata  de  pleiada de interpreti de muzica usoara si populara.
LIVIU a dorit in mod special un fotograf de nunta, care sa realizeze extrem de multe instantanee, ceea ce pentru mine a fost o provocare serioasa, deoarece in acel moment inca foloseam o camera pe film foto de 35 de mm NIKON F100 , un teleobiectiv AF 300/4, si multe altele ,pe care le schimbam destul de frecvent, ca dealtfel si cele 18 filme realizate pe toata durata evenimentului.Am avut posibilitatea de a face multe instantanee foto de nunta, asa cum mi-am dorit .
Am selectat doar cateva, pe care le-am gasit scanate pe un CD, si le-am transformat in alb negru, deoarece sunt foarte multi ani de la acel eveniment.
Va doresc vizionare placuta !
 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.