Telefon: 00 40 745 267 467
19
Nov

PETRONELA & ALIN

2011 - RAMNICU VALCEA, RO

„O femeie frumoasă încântă privirea, o femeie plină de bunătate încântă sufletul. Prima reprezintă un giuvaer, a doua însă, este o comoară.”  Deci în mod teoretic putem afirma  cu certitudine că fără femei n-ar exista literatura bărbaților. Practic  „Căsătoria este o carte în care primul capitol este scris în versuri, și celelalte sunt scrise în proză.”  Se pot povesti foarte multe despre doi tineri deosebiti, ALIN profesor de matematica si informatica, PETRONELA  profesoara de limba si literatura romana, amandoi foarte talentati, respectati de comunitatea de profesori din cele doua institutii de invatamant unde functioneaza ,si bineinteles foarte iubiti de  elevii de la  clasele la care predau.
ALIN face parte dintr-o familie de matematicieni, unde tatal, mama, fratele, cumnata  au ca pasiune si profesie  ,matematica.
Sunt doua persoane adorabile, pline de dinamism, cu multa dragoste  pentru profesia careia s-au dedicat, si ai caror elevi sunt extrem de atasati, poate si datorita firilor deschise  si abordabile  de catre toata lumea.
A fost o nunta la sfarsit de noiembrie, cu un soare minunat, care a mai incalzit putin atmosfera  si invitatii care au participat la cununia civila si religioasa, si a dat multa stralucire pomilor imbracati intr-o paleta vie de culori, de la galben deschis la ruginiul frunzelor care bateau spre rosu, o bogatie de culori splendide, numai bine de facut poze in natura.
Atmosfera creata de colegii de scoala, profesori foarte tineri ,a fost extraordinara, presarata cu multe momente pline de suspans, mai ales in momentul in care a fost furata mireasa si recuperata.Au fost cerute în  schimbul miresei de catre răpitori, cateva lucruri inedite si anume, mirele sa valseze cu nasul pe ringul de dans, nasul sa faca masaj la glezna miresei (sau la piciorul mesei !!), precum si un dans special cu mireasa.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

P.S. Si felul acesta ,v-am povestit in imagini sublime, o poveste de dragoste , infiripata intre doi tineri ,plini de viata ,optimisti si dornici de a construi un destin unic ,impreuna ,ghidati de CREATOR in toate demersurile lor ,pentru construirea unei familii fericite.

Acesta este rostul unic ,al unui fotograf  profesionist de nunta ,care doreste sa calatoreasca in timp ,prin imaginile unice ,create sub impulsul de a lasa ceva in urma sa … ” Dragostea este închinăciunea pe care îngerii o fac stelelor .”  ( Victor Hugo )

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.