Telefon: 00 40 745 267 467
27
June

ALBUM ABSOLVENȚI – MODELUL NR 5

STEFAN - WARUM IST GRÜN SO COOL ?

TRY TO REMEMBER !

” DACĂ VREI SĂ AI SUCCES, TREBUIE SĂ INCEPI SA TE GANDESTI LA TINE CA LA O PERSOANĂ DE SUCCES . ” ( Dr. Joyce Brothers )

Album absolvenți personalizat – modelul nr 5, in formatul A4+ orizontal, coperti din piele ecologică, in diverse culori.

Pentru vizualizarea filelor din album, vă rog să dați click pe butonul roșu : VIZUALIZARE (cu fundal sonor ) .

Pentru informații legate de arhitectura, ședința foto si prețul pentru formatul prezentat in acest audio slideshow, dati click pe butonul verde : CITEȘTE MAI MULT .

Mulțumesc pentru timpul acordat studierii textului de mai jos .

Veti găsi pe pagina albumelor pentru absolventi 7 modele, in 3 formate distincte cu preturi specificate la fiecare model.

Din acestea, 3 albume sunt realizate in exterior, in diverse locații, si 4 albume realizate in locatii de interior, in 3 formate distincte cu preturi specificate la fiecare model.

Preturile albumelor sunt situate in intervalul 40 Euro ( formatul A4) – 60 Euro (formatul 2xA4 vertical )

Mulțumesc pentru timpul acordat studierii textului de mai jos .

INFORMATII UTILE :

1. ARHITECTURA ALBUMULUI

Prima filă din album conține informatii legate de catalogul clasei, lista cadrelor didactice de la clasa respectivă plus imaginile profesorului diriginte.

A doua filă din album personalizează albumul elevului .

Următoarele file contin 2 elevi /filă ( d-voastră cu cel mai bun prieten); fiecare elev are posibilitatea de a alege un set de 3 imagini din ședința foto pentru realizarea unui colaj personalizat.

EXEMPLU : Pentru o clasă cu 28 de elevi, albumul va avea 14 file x 2elevi/filă, la care SE ADAUGĂ primele 2 file; în total obținem 16 file .

Albumele pot fi prezentate la școală, in momentul in care decideti de comun acord, că merită să le vedeți ca obiecte fizice, după ce reveniți la cursurile normale desfășurate în incinta clasei .

2.ȘEDINȚA FOTO se desfășoară in condiții maxime de siguranță atât in interior cât și în exterior; vor fi constituite minigrupe de 2 elevi, care vin la un interval de timp prestabilit; distanța minimă între fotograf si elevul fotografiat este de minim 3 metri, celălalt este trecut in standby.

3.PREȚUL ALBUMULUI se poate calcula foarte simplu, după formula

PREȚUL =numărul de file X 15 LEI/filă ( pentru formatul A4+ orizontal, cu maxim 16 file)

De reținut ! Prețul per filă scade la 14 LEI, pentru albumele care conțin un număr mai mare de 17 file.

Construiti, vă rog, un set de 5 intrebări esențiale pentru d-voastră, care să reflecte așteptările d-voastră de la mine.Le puteți plasa pe Whatsapp, iar eu am să răspund punctual, intr-un interval de timp rezonabil.

Mobil +40 745 267 467. Numai după orele 17.

P.S. BONUSURI : ședința foto la rezoluție maximă livrată pe stick împreună cu albumul profesorului diriginte și cele 6 fotografii de diplomă sunt oferite gratuit, dacă și numai dacă, veți reuși să achitați prima tranșă de 100 de lei, până la data de 20 .12. 2020.

Diferența de preț o veti achita in momentul in care vor fi livrate stick-urile d-voastră cu imaginile realizate la ședința foto.

Ulterior, aveți 7 zile la dispoziție pentru selectarea imaginilor care vor personaliza albumul d-voastră.

Pentru informații suplimentare, mă puteți contacta pe WhatsApp, numărul de mobil este afișat mai sus, pe banda verde de prezentare a site-ului prin intermediul profesorului diriginte, și un reprezentant al clasei, împuternicit de d-voastră, cel mai probabil, șeful clasei.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.