Telefon: 00 40 745 267 467
07
Mar

ALBUM ABSOLVENTI – MODEL NR 4

2017 - RM.VÂLCEA, RO

„ATITUDINEA POZITIVĂ ESTE PAȘAPORTUL NOSTRU PENTRU UN MÂINE MAI BUN !” ( Anonim ) Mergi înainte – crede în tine. Ai curajul și perseverența să-ți urmezi visurile .

Album absolvenți personalizat – modelul nr 4, in formatul 2 X A4 orizontal, coperti din pile ecologică, in diverse culori.

Pentru vizualizarea filelor din album, vă rog să dați click pe butonul roșu : VIZUALIZARE ( cu fundal sonor ) .

Pentru informații legate de arhitectura, ședința foto si prețul pentru formatul prezentat in acest audio slideshow, dati click pe butonul verde : CITEȘTE MAI MULT .

Pentru informații suplimentare, mă puteți contacta pe WhatsApp, numărul de mobil este afișat mai sus, pe banda verde de prezentare a site-ului.

Mulțumesc pentru timpul acordat .

INFORMATII UTILE :

1. ARHITECTURA ALBUMULUI

Prima filă din album conține informatii legate de catalogul clasei, lista cadrelor didactice de la clasa respectivă plus imaginile profesorului diriginte.

A doua filă din album personalizează albumul elevului .

Următoarele file contin 2 elevi /filă ( d-voastră cu cel mai bun prieten); fiecare elev are posibilitatea de a alege un set de 3 imagini din ședința foto pentru realizarea unui colaj personalizat.

2.ȘEDINȚA FOTO se desfășoară in condiții maxime de siguranță atât in interior cât și în exterior; vor fi constituite minigrupe de 2 elevi, care vin la un interval de timp prestabilit; distanța minimă între fotograf si elevul fotografiat este de minim 3 metri, celălalt este trecut in standbay, (exact ca la medicul stomatolog, eu si „pacientul”) .

3.PREȚUL ALBUMULUI se poate calcula foarte simplu, după formula

PREȚUL =numărul de file X 17 LEI/filă ( pentru formatul 2 X A4 vertical.)

De reținut ! Prețul per filă scade la 15 LEI, pentru albumele care conțin un număr mai mare de 17 file.

Veti găsi pe pagina albumelor pentru absolventi, 7 modele ( 3 albume realizate in exterior, in diverse stațiuni , si 4 albume realizate in locatii de interior ), in 3 formate distincte cu preturi specificate la fiecare model.

Vizionare plăcută !

Informații suplimentare pe :

Mobil +40 745 267 467 plus WhatsApp.

P.S. BONUSURI : ședința foto la rezoluție maximă livrată pe stick împreună cu albumul profesorului diriginte și cele 6 fotografii de diplomă sunt oferite gratuit, dacă și numai dacă, veți reuși să achitați prima tranșă de 100 de lei, până la data de 20 noiembrie 2020. Albumele pot fi prezentate la școală, in momentul in care decideti de comun acord, că merită să le vedeți fizic cum arată .

Veți primi si restul de informatii legate de planificarea sedintelor foto, locații, etc.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.